Loading...

Blog

Massage erbjudande stockholm spa i halland

Massage erbjudande stockholm spa i halland för 5 dagar sedan - Med Ivory spa-paket har ni tillgång till hela vårt spa The Retreat Club med Vi på Falkenberg Strandbad, mitt i Halland, erbjuder konferens. Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man The Spa var det första spahotellet att erbjuda Shandithimassage, som. LÄNK TILL BILLIGA DAGSPA I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH SKÅNE BILLIGA DAGSPA I HALLAND. Lanthotell Lögnäs Gård Ett litet spa på landet med bubbelpool, bastu, kallbad, massage/ steamdusch, stilla bad, solarium, vedeldad. Att vistas i naturen är rogivande och energigivande på samma gång och därför är vårt spa välbesökt sommar som vinter, varmt som kallt! Våra spaerbjudande  Saknas: massage.

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Bjud nära och kära på härliga Spa- och relax Massage & Behandlingar Dagspa Skönhet & Hälsa . Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Unna dig . Prenumerera på vårt nyhetsbrev för erbjudanden, kampanjer och nyheter. för 5 dagar sedan - Med Ivory spa-paket har ni tillgång till hela vårt spa The Retreat Club med Vi på Falkenberg Strandbad, mitt i Halland, erbjuder konferens.

Erbjudande MITT I HALMSTAD CITY HITTAR DU SPA HALMSTAD. Oavsett om du besöker vårt dag-SPA, hudvård, massage eller någon av våra andra.

39 olika spa att välja mellan

Massage erbjudande stockholm spa i halland Här finns en liten spaavdelning med varmbassäng på 34 grader, Jet-strålebassäng, ångbastu och torrbastu.

Ta med hela familjen på spa på skolloven! Pool med massagestationer, ångbastu med eukalyptus, saltbastu, kallkar och tropisk regndusch. Sjunk ner i en av de Japanska källorna och njut av utsikten över Varbergs fästning. Vi har dubblat ytan på vårt spa och byggt fler pooler, bastu, fotbad, tropiska duschar, isregn, pool ute, terasser, lounge, massage fåtöljer mm.

för 5 dagar sedan - Med Ivory spa-paket har ni tillgång till hela vårt spa The Retreat Club med Vi på Falkenberg Strandbad, mitt i Halland, erbjuder konferens. Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man The Spa var det första spahotellet att erbjuda Shandithimassage, som.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Gävle, Göta, Halmstad, Härnösand, Hässleholm.

DAGSPA | FATTIGLAPPENS bästa tips

Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt Spalabb, liva upp För oss är träningsdelen en central del i vårt spaerbjudande och i fitnessavdelningen kan man The Spa var det första spahotellet att erbjuda Shandithimassage, som. för 5 dagar sedan - Med Ivory spa-paket har ni tillgång till hela vårt spa The Retreat Club med Vi på Falkenberg Strandbad, mitt i Halland, erbjuder konferens. Vi har dubblat ytan på vårt spa och byggt fler pooler, bastu, fotbad, tropiska duschar, isregn, pool ute, terasser, lounge, massage fåtöljer mm.

Här hittar ni några olika spa paket inklusive supé > lanthotell med stort spa i en personlig och lantlig idyll mellan Båstad & Laholm strax norr om Hallandsåsen i södra Halland.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail