Loading...

Blog

Spa massage stockholm privat massage malmö

Spa massage stockholm privat massage malmö Finns flera thaimassagesalonger i Malmö som har tantramassage på menyn, kostar hemsidor som skriver öppet att dom har Tantra och även Body Tantra på meny. Hur ser möjligheterna för tantra eller nuru i Stockholm? Massage Stockholm. 27 Nov 18 Osaki JP 4D Japan Premium Massage Stol - Svart Shiatsu Massage Back & Shoulders, Massageprodukt. 2 Okt När du kommer till Njuta Spa i Stockholm stannar livet upp en stund, miljön är så unik och personlig att det känns i hela kroppen. Företagsmassage ska vara enkelt. Därför tar vi hand om allt det praktiska, från massagebänk till administration. Personalen uppskattar, enkelhet, flexibilitet och.

Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Välkommen till oss för privat spabad utomhus, bastu & relaxrum direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp. Jag har varit i Thailand ett flertal gånger och har ofta fått massage, var så högt som ?, vilket jag betvivlar, kostar ju i Stockholm kr.

Gör ett klokt val! - Uggla Massage & Wellness

Jag har varit i Thailand ett flertal gånger och har ofta fått massage, var så högt som ?, vilket jag betvivlar, kostar ju i Stockholm kr.

Stockholms Spa & Hälsostudio erbjuder en helt privat upplevelse för kropp och Här finns allt man kan önska sig, från hot stone massage till. När du kommer till Njuta Spa i Stockholm stannar livet upp en stund, miljön är så unik och personlig att det känns i hela kroppen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail